Yotha is opgezet als een combinatie van trainingsvormen die een zo maximaal mogelijk effect hebben op het menselijk lichaam. Er is gebruikt gemaakt van Yoga, Martial Arts en Fitness.

Kortom; alles wat effectief is verzameld in Yotha

Yotha is geïnitieerd door Arnaud van der Veere, internationaal bekend als schrijver en sportman. Het doel van deze site is informatie en praktische oefeningen te geven. De inhoud wordt uitgebouwd.

Veel informatie is in het Engels omdat de publicaties en websites in die taal zijn opgemaakt. Deze informatie is wetenschappelijk verantwoord en controleerbaar.

Yotha is gemaakt om zowel alleen als in een groep te beoefenen. Om het maximale uit je oefeningen te krijgen kan je gebruik maken van de visuele controle response (VCR). Je maakt een film van je oefeningen, download dit naar YouTube (let op je instellingen), of ander programma, mailt ons de link en stel je vraag. Wij bekijken de film en beantwoorden je vraag.

Voor groepen adviseren wij je een erkend leraar te zoeken die de opleiding heeft doorlopen. Alleen gecertificeerde leraren met het Yotha certificaat kunnen officieel lesgeven. Een lijst van deze leraren kan worden opgevraagd.

Wil jij leskrijgen, leraar worden of gebruik maken van de VCR methode? Neem direct en snel contact op met initiator@yotha.info en stel je vraag