De Persoonlijke Gids (minimum leeftijd 30 jaar) heeft veel levenservaring en goede opleiding. Deze Gids zet de kennis en ervaring op fysiek en mentaal vlak in voor de begeleiding . Jouw levensdoelen zijn zowel fysiek als mentaal, altijd een combinatie van beiden. Je leeft in een (1) lichaam. Kortom: de PG is specialist op fysiek EN mentaal gebied.

Een Personal Trainer kan je helpen een fysiek doel te bereiken. Het enige doel is je te voorzien van training en trainingsmogelijkheden. De Personal Coach staat je ter beschikking als je het leven anders wilt inrichten en zaken wilt verbeteren. Beiden hebben nut en zullen jouw gestelde doel proberen te bereiken maar kennen door hun vakgebied ook beperkingen.

Meestal zijn de Trainers en Coaches opgeleide mensen op hun vakgebied maar ontbreekt de levenservaring en kennis. Dit is anders bij de Persoonlijke Gids.

Gezondheid bestaat uit twee belangrijke delen. Je lichamelijke en het geestelijk deel. Beide delen moeten in harmonie met elkaar leven om gelukkig en succesvol te worden. Succes is niet te definiëren met financiële kracht of macht maar met de eigen wensen en doelen.

Samen met de Gids breng je in kaart wat je levensdoelen en mogelijkheden zijn. Dit gebeurt op realistische basis. Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt en gestart met de implementatie. Vanaf dat moment ben je een team die jouw doelen gaat verwezenlijken.

Waarom zou je 2x betalen als je in 1 x het beste van alles kan krijgen? Als team ga je de weg van een gezond leven met een sterke wilskrachtige en succesvolle geest. Vraag een proefgesprek aan; initiator@yotha.info .