De initiator = initiatiefnemer van Yotha is Arnaud van der Veere.

Hij begon met trainen in 1964 als gevolg van ernstige astma. Trainen was en is noodzakelijk voor een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Daar is nooit verandering in gekomen. Dit principe geld voor iedereen en is al vaak bewezen.

Arnaud heeft ervaring met zwemmen, zoals elke Nederlander, judo, jiu jitsu, karate, taekwondo, aikido, boksen, Muay Thai (hoofdzaak), krachttraining, fitness, atletiek, sportvoeding en nog diverse andere sporten.

Naast sport is reizen altijd erg belangrijk geweest en bezocht Arnaud bijna elk Aziatisch land en verbleef in diverse landen een langere tijd. Zijn eerste reis was naar Thailand in 1975 om de sport Muay Thai goed te leren. Deze sport zorgde ervoor dat hij competitie kon leveren in omliggende en andere landen. Naast de beoefening had hij sportscholen in diverse landen en was handel zijn bron van inkomsten tot op heden.

De combinatie trainen, lesgeven en opleiden heeft geleid tot de publicatie van vele boeken en duizenden artikelen. Arnaud is nog steeds in te huren voor lessen, seminars en opleidingen. Neem hiervoor direct contact op met arnaudveere @ outlook.com. (haal spaties weg).